Kryssningen 2011Galakvällen på båten

Nu är jag, efter sex dagar ute på havet, i lägenheten igen! Det har varit otroligt kul och härligt men jag blev helt förskräckt när jag såg att det inte fanns något gratis wifi... Och det förklarar då varför ni har varit utan uppdatering. Men nu är jag tillbaka, så det ska bli ändring på det!
Vi kryssade som sagt då i karibien och stannade vid tre öar. Först på en utav Cayman Islands där vi snorklade och badade med stingrockor! Rockorna var sjukt läskiga! De var en meter breda och på längden en och en halv meter inräknat med den långa svansen.... Fyfan vad de var läskiga! Dagen efter kom vi till Jamaica där våran plan var att hoppa in i en taxi och köra till närmaste beach. Men så tyckte inte dom... Vi gick längs gågatan och alla möjliga gubbar och kvinnor kom fram och erbjöd oss tourer i deras minibussar till olika platser för olika mycket pengar... Vi gick där i någon timme eller två men till sist hittade vi en man vi litade någorlunda på. Han körde oss till en superfin strand med ett coolt uppblåst isberg där man kunde klättra upp och åka ner. Sjukt kul var det.
Så då hade vi varit i två länder på två dagar, och tredje dagen så skulle vi ju såklart då till Haiti... Där fanns det ett område som endast tillhörde kryssningsföretaget. Lite hemskt då det var jättefint där och utanför stängslet så satt det lokalbor utan mat och tittade längtande efter oss. Men där var vi iallafall också på stranden och det fanns en liten vattenpark med massa upplåsbara torn och vattenbanor. Det var kul... hehe.
Det var egentligen bara lite av hela kryssningen, men mer orkar jag faktiskt inte berätta. Ha det bra!
Publicerat i
#1 / / J.:

Vad bra att du hade det roligt i alla fall :)