Veckoslutet

 
Den här veckan har varit fylld med öppna hus men faktiskt ganska lugn på pluggfronten. Dock gör alla gymnasieval att man blir trött i huvudet så det har varit ganska mycket ändå. Nu är det helg och det känns skönt. Jag har inga konkreta planer än men det lär nog bli roligt. Såna här inlägg suger, sjukt tråkiga haha. Men deal with it.  
 

New York Street Style

New York Fashion Week
Med slarvigt uppsatt hår som på bilderna och med jackan uppknäppt utomhus och inne endast kavajen.  Tryck på bilden för att komma till polyvore och se var plaggen kommer ifrån.
 
Jag fick ett litet framtidsrus -  ända vägen till New York där jag genom ett kreativt företag har jobbat mig till en front-row-plats på modeveckan. I framtiden, när jag skulle vara en helt annan person, med helt andra mål och prioriteringar, så skulle det här vara en outfit jag självsäkert skulle kunna vandra runt på gatorna i storstaden med. Åh, den framtiden är så lockande, på något sätt är det dit jag ska tror jag. Åh herregud, framtiden är så spännande. Men först gäller det gymnasievalet, ett första steg. Haha, tänk vad en outfit kan väcka känslor!
Publicerat i Mode
Taggar: fashion week / framtid / framtidsoutfit / future / new york / outfit / polyvore
Kommentarer (0)

Dansuppvisningen

Bilder fotograferade för tidningen 5678.

Nu är det här väldigt längesen, nämligen dansuppvisningen vi hade i slutet av vårterminen 2013. Men det var fotografer på plats där och nu har vi äntligen fått se resultatet av bilderna. Några, t.ex den första på mig och Fannie i ett lyft är faktiskt med i tidningen 5678. Men jag tycker att de tre översta bilderna blev väldigt konstnärliga och fina. Passande eftersom det är konstnärligt vi dansar där. Och sen att de under blev coola. När vi har hawaiikjolar (temat på uppvisning var att varje nummer skulle vara förknippat med ett land) så dansar vi disco freestyle och sista bilden är från när Fabian sjöng Gosa och jag och Thea var bakgrundsdansare. En liten avstickare i programmet.
Publicerat i Dans
Taggar: 5678 / Em / Hiphop / VM / bilder / dance / dance crew / dans / dansuppvisning / disco / disco dance / disco world championships / elit / elitdans / elitdansare / foto / fotograf / hip hop / konstnärlig / sthlm dance crew / stockholm / sverige / tidning
Kommentarer (0)