Regionstävling


En förstaplats med gruppen idag igen! Underbart, endast en prick kvar till A-klass nu. Vi blev till och med ihopslagna med juniorgrupperna men vann ändå. Sjukt roligt och det känns verkligen som vi är vårt allt bästa någonsin just nu. Det är bara att kämpa på nästa tävling också och sen får A-klassgrupperna börja akta sig för oss. 

Önskelista

Önskelista
 
 
Jag har ingen väldigt stark julklappsönskan i år faktiskt, men här är lite trevliga saker som jag absolut inte skulle tacka nej till. Först och främst ett par solglasögon. Jag har inga för tillfället, mycket för att jag inte tycker att jag passar i några solisar men om jag hittar några rätta så vore det inte fel. Sen önskar jag mig ett par skidbyxor. De på bilden är väldigt snygga men jag har inte hittat något ställe som säljer dem så det är väl lite mer av en önskedröm. Träningskläder, mysiga tjocktröjor och en ljusbeige sjal. Jag skulle vilja köpa en stor modebok på vår bokhandel i Miami i jul och sen har jag väl bara lagt till skorna för att de ser fina ut i kollaget, men inte skulle jag banga på att ha dem i garderoben. Pengar är väl dock det som känns mest nödvändigt och som jag önskar mig mest.

Elittävling i Västerås
 
Jag har ju glömt att skriva resultat från förra helgens elittävling i Västerås. Det gick faktiskt otroligt bra. I singel kom jag trea och gick upp i superstar. I par så kom vi tvåa och lika där gick vi upp i superstar äntligen. Inget mer star för mig haha, känns väldigt skönt.