Annas födelsedagIgår så var det Annas sjuttonårsdag och på kvällen så firade vi henne med middag. Hon drog ihop det lite spontant, mitt på en tisdag var det ju men man fyller ju bara år en gång om året liksom. Så det var värt det även om jag var lite trött idag och sov två timmar efter skolan. Det var sjukt kul ändå, en trevlig tjejkväll och jag hoppas hon fick en bra dag för det är hon värd.

Lovets shopping


Japp det här var lovets fångst. Jag som hade sagt att jag inte skulle shoppa något och bara spara pengar ingör Valdi, men nu blev det som det blev. Jag kände att jag ändå ville köpa mig lite julklappar då det främsta jag fick i jul var "pengar att köpa nåt trevligt för" och detta är jag otroligt nöjd med. 

Fyra basictröjor, inte märkvärdiga men som kommer komma till stor användning. Ett bar ljusa, utsvängda, håliga jeans och två par solisar. Äntligen ett par Raybans (klassiska aviator) och även det andra paret, mer för kul. 

Så mycket nöjd är jag med min lilla shopping, handlar nästan bara saker när jag är i Usa så jag får ju passa på då. Men nu ska jag snåla och leva knapert i sju veckor inför Valdi, som ska bli så otroligt roligt.

NaplesVi åkte på en liten road trip till västkusten och stannade i Naples för en natt. Det var helt underbart! På vägen dit åkte vi genom Everglades (träskmarkerna) och såg 39 vilda alligatorer i kanalen vid vägkanten. Vi stannade och åkte en båt där vi såg en stor Manatee (sjöko) som var hur söt som helst, vi åt på ett mysigt hak och besökte en gammal indianby.

När vi var i Naples så gick vi till stranden och kollade på solnedgången. Det var något utav det vackraste jag har sett och kommer att se i mitt liv. För mitt i den fina solnedgången som vi såg från piren så kommer det vilda delfiner och hoppar och visar upp sig nedanför. Det var så otroligt vackert och jag hade ett lyckorus hela kvällen i princip.