Valborg, kungens födelsedag, och "gästinlägg"

Idag har vi haft en uuuuunderbar vårdag!! Slutade ett från Skansen efter att ha ätit godis under hela vistelsen, som vi vann i chokladhjulet på Skansens wannbe-Grönan-tivoli! Där åkte Emelie och Isa också världens töntigaste slänggunga, men dem verkade tycka att det var superkul... Efter Skansen åkte vi till Kungsträdgården "och luktade på dem små blommorna".

Ikväll blir det brasa, surprise! Men det ska bli roligt då Emelie och jag ska tillbringa kvällen tillsammans. Innan det tänkte vi köpa lite traditionell brommapizza, som vi båda älskar!

Isa, Emelie och jag efter glassen! Lärde mig att klippa in nu oxå för en var ju tvungen att ta fotot...

Glad valborg!
Martina

Tävling 28 april

 

image description


Nu är jag hemma från dagens regiontävling i Enköping. Jag tävlade i hiphop och disco par och det blev väl blandade resultat. I discon så åkte vi ut direkt, som alltid. Och jag är så suuur, eftersom den här gången så gick det faktisk bra...
I hiohop par däremot så gick det super! Vi tog hem bronset, så jag har med mig en pokal hem! (Eller inte, glömde den på tävlingen...) Fast vi var ändå inte helt nöjda eftersom vi ville få våran sista prick och gå upp i star - men den fick tvåan.

Jaja, det var ju ELins (lillasyster) första tävling också och hon var jätteduktig! Hon kom till semifinal och åkte ut precis innan finalen, vilket jag tycker var lite orättvist ;) Kram

Denim loveDen här fina jeansjackan fick följa med mig hem efter shoppingturen i måndags. Den är kort och lite baggy, men samtidigt väldigt söt - så den är "Emelie" på pricken! Jag köpte den på secondhand-våningen hos weekday för 500 kronor. Så nu har även jag en vårjacka att börja använda så fort vädret tilllåter!