Glad Påsk!

Ja, då är det påskafton då! Grabbarna i gänget (ja min pappa, Elins morfar och hans kompis...) är på hockey ikväll. Så detblir en tjejkväll så här på påskens afton. Vi ska dra till någon restaurang strax vilket blir trevligt.

Vi hade värsta äventyret idag också haha. Vi blev utelåsta från lägenheten så jag fick klättra upp två balkonger dör att rädda alla. (Hero of the day.) Det var sjukt högt och jag höll på att dö, bokstavligt, då jag kunde falla nån meter ner på stenmark. Men jag är ju så pro så jag klarade att häva mig upp med mina starka armmuskler så att vi sedan kunde leva vidare lyckliga i alla våra dagar. Well, that was my little easter story. Chau.

Första frukosten

Äntligen framme! Vi kom fram 11 på kvällen igår amerikansk tid vilket blir fyra på morgonen. Vi åt lite pizza sådär mitt i natten och somnade sen. Imorse så vaknade vi vi 5. Eller Elin gjorde det, och väckte mig... Sen så enligt tradition gick vi och åt frukost på Big Pink som är en diner som är öppen dygnet runt. Jag beställde bagel & lox plus en våffla vilket var såhääääär gott. Nu ska vi bada lite och softa vid poolen. Hoppas ni har ett bra lov!

Packning

Imorgon bitti så drar jag! Bort från snön och ända bort till sunny Miami. Gissa om jag är taggad??