I'm a bird

| Jacka - DM retro | Halsband - fynd från Sofias garderob | Topp - H&M | Shorts - LF stores (Miami) | Skor - E&K of Sweden |
 
Ja jag är sämst på att välja outfitbilder, kan aldrig välja ut vilka som är bättre än andra. Här är i alla fall ett ton foton och ni kan ju själva välja era favoriter.
 
Jag köpte min jacka på DM retros utförsäljning härom dagen och jag är så nöjd. Jag har velat ha en sån här jacka sjukt länge nu och den här fick jag för bara 150 kr (!), vilket är typ största kapet. Jag vet att det är lite fel årstid, men eftersom den var så billig så kändes det ändå värt det. Jag kan ha den i höst och hela livet, och den kommer liksom vara ett guldkorn i garderoben som inte används så ofta men ändå är älskad.
 

Disco SM 2013

 
Ja, förra helgen så var det ju disco SM och eftersom jag är seg på att uppdatera så kommer resultaten upp först nu.
 
Disco Freestyle Juniorer SM-klass: 5te plats
Disco singel Star (näst högsta klassen): 22a av 65
Disco par Star (näst högsta klassen): 5a av 23
 
Jag var sjuk under helgen och hade egentligen inte tänkt köra freestyle. Men jag ryckte upp mig och körde så gott det gick och jag var väldigt nöjd över min prestation. Singeln gick bättre än vanligt (...) också och paren var ju såklart jättekul! Så det var en lyckad och rolig kväll. Och att vi bodde i husbil gjode ju hela resan ännu lite mer äventyrlig!
 

Improviserad lyrisk jazz av mig

Min klass hade soaré igår och här är det nummer som jag framförde. Vi var väldigt sena ute med den här soarén och jag hann inte fixa någon koreografi... Så jag bestämde mig för att improvisera istället. Här är dansen, helt och hållet kommen på i stunden. Hoppas ni gillar det!
 
Publicerat i Dans / Videos/Musik
Taggar: dance / dans / framträdande / improvisation / improvisation / lyricaljazz / lyrsikjazz / moderndance / natashabedingfield / performance / soaré / wildhorses / youtube
Kommentarer (12)