Årets skolfoto

Så här såg mina skolfoton ut i år. Det är inte det finaste jag har sett men inte heller fult. Jag är hyfsat nöjd. Vilket tycker ni var finast? Ja bortsett från det med hoppet kanske... Jag var bara tvungen att ta med den för att det skulle bli jämnt i kollaget.
Publicerat i Foto
Taggar: classphoto / klassfoto / schoolphoto / skola / skolfoto / stylebysvensk / swedishgirl
Kommentarer (4)

Levis overzise jeans jacket

Innan hiphoptävlingen i helgen så köpte jag den här snygga jeansjackan på weekdays second hand-avdelning. Jag tävlade i den och det kändes jättebra faktiskt, jag gillar den mycket. Tänkte kanske använda den till vardags också, den är bara så förbannat stor, jag druknar i den. Men med huvudet högt ska jag väl kunna bära den.
 

Studiedag

 
Idag hade vi studiedag. Jag minns när jag var liten och frågade mamma varför i hela världen det heter "studiedag" när man är ledig? Hon sa att jag fick vänta och se tills jag blivit äldre. Nu har jag blivit äldre, och fy fan vad jag önskar att jag var liten igen.
 
So-provet kan gå och dö. Franska och Amerikanska revolutionen + Napoleon på ett enda prov. Är det inte lite mycket att kräva av en liten fjortonåring? Jaja, nu ska jag plugga lite mera och sen blir det X-factor. Tjollahopp.
Publicerat i Diary
Taggar: kul med plugg / plugga / polugga / princess / studiedag / x-factor / xfactor
Kommentarer (0)