Första dagen i Miami

Första dagen här var riktigt härlig, den var som vi brukar göra den. Först den goda frukosten på Big Pink, en restaurang där jag och Elin delar på en bagel med lax och en amerikans våffla. Det är den bästa kombinationen och en mycket härlig start på dagen. Sen hängde vi vid poolen, gick och åt på Nikki Beach club och besökte stranden i samma veva. Varmt i vattnet var det men det var röd flagg för alla vågor som kom av en veckas dåligt väder. Nu har det i alla fall blivit strålande sol, lagom till att vi kom. På kvällen tog vi först en drink på vår nya altan med utsikt över Miami i solnedgång och sedan tog vi bussen upp till Lincoln Road för middag och lite trevlig promenad på gågatan.  
Publicerat i Resor
Taggar: höstlov / miami / miami beach / resa
Kommentarer (0)

Höstlov i Miami
Idag har jag flugit över Atlanten för att spendera höstlovet i Miami beach. Är framme nu och vädret är inte på topp men det känns underbart ändå. Det roligaste är att bo in sig i nya lägenheten. Vi har sålt vår gamla och flyttat till denna. De ligger i samma område, alltså är det samma pool men bara lite förändringar i själva boendet. Mycket bra känns det, allt är så fint även om det påminner mycket om den gamla eftersom alla möbler och allt följer med. Nu ska jag njuta och slappna av i en vecka med familjen i min favoritstad.

Tävling i Stockholm
Idag var det vår dansskola som höll i tävlingen. Eftersom det var regionstävling så dansade jag bara grupp och det slutade med vinst! Blev väldigt förvånad då Karin skadade sig och inte kunde va med så vi dansade på 6 personer. Hade därför verkligen inte väntat oss att komma etta men det känns verkligen skönt att äntligen vara på banan. Upp i A-klass ska vi.