Dagens look

Ja här har ni en suddig iphone-bild men som ändå hyfsat bra visar hur jag ser ut idag. Byxor och skjorta från Abercrombie & Fitch, Jacka från Forever 21 och rosa hunters. Den enkla outfiten trivdes jag bra i.

Skolavslutningsklänning

 
Ja, så jag var då i stan idag med Martina för att köpa present till Isa som fyller år. Vi gick förbi Gina Tricot och jag såg den här klänningen. Där kan man snacka om kärlek vid första ögonkastet. Martina provade en lika dan fast i blå/turkos också. Vi funderar på att vara tweenies på avslutningen. Haha, varför inte liksom? Jag ska ha den här hemma ett tag och om jag hittar något annat så lämnar jag väl tillbaka den, men jag tycker om den väldigt mycket. Det blir nog bara converse till den, eller ett par nya sandaler jag köpte i Miami. Kanske kör jag till på klackar? Det får nog humöret bestämma.

Fullt upp med livet

Ja, livet rullar på, men lite för snabbt känner jag. I och för sig så rullar det mot sommaren, men på vägen dit hinner jag inte riktigt med allt jag vill hinna. Där ibland bloggen. Det är väldigt dålig uppdatering just nu, men det är gulligt med er trogna läsare som ändå går in och kollar efter nya inlägg.
 
I helgen var det i alla fall tävling. Den här gången gick det skit. Haha, supertråkigt. Men man måste ha sådana tävlingar också ibland. För Fannie där emot gick det super, nu är hon uppe i Superstar! Så happy för henne. Puss