Gott Nytt År!2011 har varit ett väldigt bra år för mig! Jag har gjort roliga saker, kommit personer närmare och bara levt livet. Om några minuter slår klockan tolv och då börjar det nya året för er där hemma. Jag själv måste vänta sex timmar till innan jag också kan skåla. Snart ska vi ut och äta middag på en favoritrestaurang. Det var jättefullt men vi fick ändå ett bord klockan sex.
Det var egentligen bara det jag skulle säga! Gott nytt år till er alla, kramar

Kryssningen 2011Galakvällen på båten

Nu är jag, efter sex dagar ute på havet, i lägenheten igen! Det har varit otroligt kul och härligt men jag blev helt förskräckt när jag såg att det inte fanns något gratis wifi... Och det förklarar då varför ni har varit utan uppdatering. Men nu är jag tillbaka, så det ska bli ändring på det!
Vi kryssade som sagt då i karibien och stannade vid tre öar. Först på en utav Cayman Islands där vi snorklade och badade med stingrockor! Rockorna var sjukt läskiga! De var en meter breda och på längden en och en halv meter inräknat med den långa svansen.... Fyfan vad de var läskiga! Dagen efter kom vi till Jamaica där våran plan var att hoppa in i en taxi och köra till närmaste beach. Men så tyckte inte dom... Vi gick längs gågatan och alla möjliga gubbar och kvinnor kom fram och erbjöd oss tourer i deras minibussar till olika platser för olika mycket pengar... Vi gick där i någon timme eller två men till sist hittade vi en man vi litade någorlunda på. Han körde oss till en superfin strand med ett coolt uppblåst isberg där man kunde klättra upp och åka ner. Sjukt kul var det.
Så då hade vi varit i två länder på två dagar, och tredje dagen så skulle vi ju såklart då till Haiti... Där fanns det ett område som endast tillhörde kryssningsföretaget. Lite hemskt då det var jättefint där och utanför stängslet så satt det lokalbor utan mat och tittade längtande efter oss. Men där var vi iallafall också på stranden och det fanns en liten vattenpark med massa upplåsbara torn och vattenbanor. Det var kul... hehe.
Det var egentligen bara lite av hela kryssningen, men mer orkar jag faktiskt inte berätta. Ha det bra!

Första dagen i Miami


På stranden idag

Första dagen på resan, snart fullbordad.
Vi anlände hit till Miami igår eftermiddag vid fem-tiden. Då packade vi oss in i lägenheten lite snabbt och sedan tog vi en taxi upp till Española way. Där åt vi en god middag och åkte sedan trött hem. Väl hemma så skulle vi precis gå och lägga oss när vi tittade på klockan. Visst, den var ett i Sverige/våra kroppar, men här var den endast sju på kvällen! Så jag satt uppe och bläddrade facebook-nyheterna upp och ner, om igen. Men tillslut bara sjönk jag ihop i sängen och jag hade faktiskt varit uppe i hela 22,5 timmar det dygnet. Inte dumt alltså...
Sen vaknade vi idag och åt frukost på Big Pink (En helt rosa restaurang, hehe) sen var vi vid poolen hela förmiddagen. Badade och solade och sedan var det lunch på Nikki Beach club. Jag åt mina vanliga tortillas (som jag äntligen lärt mig uttala, efter att ha börjat plugga lite spanska...haha.) Sen så gick mamma och jag till stranden och det var förvånansvärt varmt i vattnet! Superhärligt, men nu är vi hemma och har fixat oss för att gå till restaurangen. Ha det bra, kram.