Juicy Couture - Iphone case

Jag började med att provfota Elin och se så att själva iden med bilden gick, sedan gav jag kameran till Elin för att fota mig. Men bilderna på mig så katastrofala ut medans den här är helt sjukt snygg, Hennes hår... Ja vi låtsas helt enkelt att det är jag på bilden! ↑ Visst är jag snygg?
 
Jag ääälskar också mitt nya skal från Juicy. Det kostade drygt två 100-lappar och det är faktiskt väldigt värt det. Man kan också plocka isär de olika delarna och omplacera dem. Hörs imorn när ni får se min nya bikini från Victorias secret...

Shopping i Miami

Haha jag var bara tvungen att springa mot kameran i slow-motion med starwars-musik till...
 
Idag så var vi och shoppade. Det var jättekul och jag hittade massa fina saker. Lägger upp sakerna i enskilda inlägg senare. Tjingeling!

Första dagen

Igår eftermiddag (fredag) så landade vi i Miami. Det är en stor storm här just nu så vi visste inte om vi skulle kunna landa, men vi flög över stormen och hittade en lucka! Våra kompisar som skulle ha lite egen semester i New York innan de kommer till oss på måndag blev fast i London. Inga flyg gick dit på grund av orkanen. Så vi hade väldans tur!

Idag var vi bara vid poolen och tig det lugnt, sen åt vi lunch på Nikki Beach club och middag på nåt mysigt ställe vid vattnet. Nu ska jag sova, hörs.