My other bag is...Är inte de här för roliga!? Få tag i en sådan här och du har årets julklapp! Älskar dom, så finurligt!
Källa

5 favoriter


Källa: Tattoologist

Här är fem små tatueringar jag skrapade ihop till ett inlägg. Jag älskar tatueringar. Om de är diskreta och betyder något tycker jag de är enormt vackra! Men missta mig inte nu, jag gillar verkligen inte när man har stora tatueringar på ställen där de alltid syns. Har någon bredvid mig en fet drake på armen så blir jag faktiskt lite rädd! Men de här är faktiskt väldigt fina. Någon favorit? 

Street SM 2011

Som jag skrev förra veckan i ett inlägg så var det svenska mästerskapen i street/Hip hop i lördags. För första gången tävlade jag i SM-klass (Svåraste klassen) i både singel och par. I par gick det bättre än väntat då vi numera har titeln 7:de bäst i sverige, Street juniorer. Det är vi såklart väldigt glada för och nästa termin ska vi komma tillbaka ännu bättre! I singel så var det väldigt, väldigt hård konkurans. Men jag knep, tillsammans med en annan tjej, 15 plats utav 31. Jag är nöjd med det även om jag så gärna hade velat gå till semifinalen. Men, men! Jag ska vara nöjd. För förra året kom jag 25:a, så nästa år kanske jag kommer tio platser bättre - en femteplats? Vi får ju hoppas på det! Ha det bra, kram.