Onsdag i åre


Instagram-bild @stylebysvensk

Vi har redan haft tre fina dagar här i Åre och det är jättemysigt! I måndags åkte vi supermycket och jag kände ändå att jag fick in det ganska snabbt. Det tar alltid någon dag innan man börjar åka parallellt och så, men det känns ändå helt okej nu. Igår, tisdag, så var det så otroligt blåsigt! Mamma struntade till och med att väcka oss, och då ska det väl till mycket blåst... Iallafall så åkte vi ut, men efter att vi hade åkt upp med liften, som vi förövrigt inte såg ett skit under, så höll vi på att dö. Inte bokstavligt, men sånt väder har jag inte varit med om på sålänge jag kan minnas. Idag var det lite bättre och enligt min lilla mätare i appen My skistar så åkte vi iallafall 2926 m och 10 liftåk. Ganska bra för att vara mig. Ikväll så har jag, Isa och min lille broder varit ensamma i stugan. Mamma och Dag gick på restaurang och åt pilgrimsmusslor, oxfile med bearnaisesås, och en chokladfondant på det. Men herregud, vad slår carbonara liksom...!? Avundsjuk*

Nu ska vi titta på Crazy, stupid love. Eller i själva verket så tittar vi redan på den, bara det att jag sitter här och bloggar samtidigt. Inte bästa kombinationen då jag missar rätt mycket. Men, men ha en bra kväll.

Rikstävling i Disco - Katrineholm


Lite bilder från helgen, eftersom det var jag som tog dem så blir det ju då inga på mig... Men de här snyggingarna räcker väl gott och väl?

I lördags så var det ju tävling i Katrineholm, årets första rikstävling i disco. Tävlingsresultaten är man ju inte jättenöjd med... I singel kom jag 25 av 50, vilket jag inte känner mig stolt så över, och i par så kan man ju inte riktigt kalla sig överlycklig heller.
I freestyle så gick det okej, jag hade satsat på pallen vilket jag uppnådde men jag kunde kanske fått en bättre placering om jag gjorde bättre ifrån mig. De volterna som jag körde kändes riktigt bra, men däremot så var jag väldigt yr under dansen så jag hoppade över en voltlänga, vilket gjorde att jag bara hoppade runt där på golvet och såg lite borta ut...

@ planet

Nu sitter jag och Isa på planet för att åka till Åre! Ska bli så kul. Här har ni en liten bild på oss på flygplatsen, visst är vi vackra!?